Barányi Ági blogja

Hogyan NE dögölj bele a párkeresésbe? - avagy egy társkeresőiroda - vezető 10 évnyi tapasztalata

GONDOLATOK/4. Hogy a randin, NE vele találkozz! BRRR (Jézusom!)

2017. május 11. 20:43 - Barányi Ági

avagy hasznos tanácsok és figyelmeztetések mindenkinek!

Hogy a randin, NE vele találkozz! BRRR (vagy lehet, hogy akarod?)

 

 (Társkereső irodámat itt megtalálod: http/vac.ctk.hu) 

 

Már gyakorló irodavezetőként:

 

Kedves Olvasó!

Végigvezetlek téged egy folyamaton, a társkeresés gondolatának megszületésétől a párod megtalálásáig.

10 évnyi tapasztalattal, gyakorló irodavezetőként rengeteg emberrel beszélgettem/beszélgetek és számos kapcsolatot hoztam össze. (amiről majd itt, folyamatosan olvashatsz)  A hosszú évek észrevételeit, levont tanulságokat, tapasztalatokat megosztom veletek. Egy biztos, hogy senki nem bújhat ki a saját bőréből. Átmenetileg elfed mindent az „entyem, pentyem”, de egy idő után, mindenki  hozza a formáját, ami tuti biztos.

Tök mindegy, hogy párodat, egy társkereső irodában, vagy az interneten, vagy „spontán” keresed, mert az emberi természet mindenütt ugyan úgy működik.  

Ami viszont nem mindegy, az a társkereső irodában kapott segítség és egyéb hozzáadott értékek!

Az „IGAZI való világ”, mindig a kulisszák mögött van, csak figyelj oda!

Tapasztalataim alapján segítek neked eligazodni, szépítés, félrebeszélés, „mismásolás”nélkül, hogy mire figyelj, mik az előnyök és a hátrányok, a buktatók, az átverések, mit tegyél, és mit ne tegyél.

De a megoldás a TE kezedben van.

Vicces, humoros és izgalmas olvasmány lesz, kortól és nemtől függetlenül, Mindenkinek!!!

 

Társkeresés + internet!

 

Szögezzük le, társkeresés mindig is volt és mindig is lesz! Korábban az ezzel foglalkozókat kerítőnőknek, ezt a tevékenységet, kommendálásnak hívták. Társadalmi igény hívta életre.

A forradalmat az internetes társkeresés hozta el. Ez sokak fejében óriási dilemmát okozott. Most elsősorban a szemérmesebb fiatalokra és a 40-es korosztálytól idősebbekre gondolok.

Ők úgy érzik, hogy a társkeresés, az „együtt járás, az udvarlás, mindenkinek a magánszférájába tartozó, teljesen intim dolog. Ezzel szemben az internetes keresgélés minden, csak nem intim! Ez az egyik buktatója.

Bizony, kellemetlen lehet, ha pl. egy egész iskola röhög, a tanár úr társkeresésén, vagy egy város a polgármesterén.

 

Az internet másik buktatója, hogy kontroll nélkül, mindent elbír. Mindenki azt ír magáról, amit akar, érettségi fotót tesz fel az 50 éves férfi/ nő, de már az is megtévesztő, ha 10 évvel ezelőtti az a kép.

Bizony az internetnek óriási az előnye és óriási a hátránya.

A kulcs, pedig az ember, aki használja!

Szóval elindult egy káosz, egy zavaros, amiből egyáltalában nem könnyű kihalászni a valódi érzelmeket! Akarva, akaratlan megtévesztjük a másikat, aztán a személyes találkozásnál sikítva rohanunk el, hogy: anyám, én nem ezt a lovat akartam!(lásd a blog fotót az önbizalommal teli „csodálatos” pasiról) )

 

Nagyok a csalódások, a kiábrándulások, elszáll a bizalom, megsérül a lelkünk, amit nagyon nehéz helyrehozni.

Sok kérdés felvetődik egy emberben, amikor azt olvassa: társkereső iroda.

Mit rejt ez egyáltalán, miért van erre szükség, nem ciki-e odamenni, tényleg csak a balfékeknek van erre szükségük, és csak a maradék van ott?

Kifizetek egy csomó pénzt és mégsem találom meg a páromat?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódtak meg bennem is és nyilvánvalóan mindenki másban.

 

Miért is jön valaki társkereső irodába?  (társkereső iroda = hagyományos társkeresés)

 

Mert NINCS ELÉG LEHETŐSÉGE  ÉS  IDEJE A HÉTKÖZNAPI  ISMERKEDÉSRE!

Mert e témában már 100 kört megfutott, 100 borzalommal találkozott és már kezd beleunni.

Mert lassan, de biztosan betelik az a bizonyos pohár!

Ezért előbb – utóbb eljön a pillanat, amikor intimitást, személyességet és igényességet akar!

Miért is fizet valaki komolyabb összegeket, ha ott van a nyílt internet?

Hát pontosan azért, mert elege lett!

Nem akar becsapva lenni, nem akar mindenki előtt látható lenni, és amiatt a plusz miatt, amit egy irodavezető a személyiségével adni tud.

Aki fizet, az nem fog hazudni, alapvető dolgokban valótlant állítani, mert azt megteheti az ingyenes online oldalakon.

Miért fizetne, ha ingyen is hazudhat? (Természetesen, a hazudozásokat nem szeretném általánosítani!)

Ez a legnagyobb szűrő és a legnagyobb különbség az online és az irodai társkeresés között! Itt elindul egyfajta bizalom. 

A másik fontos dolog, hogy a privát életében, senki nem találkozhat annyi nővel/férfival, mint amennyivel itt a rendszerben és mindenki azért van itt, amiért ő, vagyis párt találni.

Közös a sors és közös az érdek, ami nyitogatja az érzelmeket.

 

Mivel nincs tapasztalatom, honnan tudom, hogy melyik társkereső (céget) irodát válasszam?  (láss a színfalak mögé!)

ILYEN IS VAN, VIGYÁZZ!!

·        Soha ne menj olyan társkereső irodába, ahol nincs elég ügyfél, vagyis nincs kiből válogatni! Ezt honnan lehet tudni?

·        Ezt onnan lehet tudni, hogy NINCS HONLAPJA!

·        HA VAN HONLAPJA, akkor legyen nyilvános, mindenki számára elérhető, de leginkább a saját ügyfelei számára megtekinthető adatbázissal!

·        Hozzám is fordulnak elfoglalt, vezető beosztású hölgyek/urak. Időhiányban szenvednek, ezért maximális segítséget kérnek.  Az irodavezető személyes segítsége soha nem keverendő össze a kevés ügyfél elfedésével, ami egy hatalmas trükközés !

·        Az irodák elsőrendű feladata, hogy a megadott információk, adatok alapján, párkapcsolati lehetőséget közvetítsen, vagyis a társkereső minél nagyobb adatbázisból tudjon választani, az elvárásainak megfelelő hölgyek/urak közül. Tudjon keresgélni és velük kapcsolatot kezdeményezni.

·        A legelfoglaltabb ügyfélnek is legyen lehetősége a beregisztrálás után körülnézni az adatbázisban. Ha ez nem így van, akkor kevés ember van rendszerben és az intimitás fedőnév alatt, inkább misztifikálás, és sumákolás van! (bizony van ilyen hely is) természetesen, ha felvállaljuk a kockázatot, akkor legyen úgy, de utána ne panaszkodjunk

·        Senki nem akarna úgy nagy pénzt fizetni egy társkereső irodába, hogy beregisztrálás után sem tud belenézni az adatbázisba, mert rajta kívül csak 3 - 4 ember lézeng a rendszerben, amit ő nyilván nem tud!

N  No, ekkor történik az, hogy egy ügyes kis szöveggel nem engednek, vagy technikailag nem is tudod megnyitni a rendszert.

·        Ekkor jön az ókusz – pókusz, hogy majd ő, az irodavezető megkeresi helyetted a párodat, de ő is a nulla adatbázisból dolgozik, csakhogy ezt te nem tudod!!!!!

·        Ekkor jön a jó kis duma : ne keresgélj, majd mi keresünk helyetted hozzád illő párt! Ez a szöveg mindig bejön, mert elolvadsz a készséges felajánlástól és az elegánsan tálalt semmitől, pedig, ha tudnád? Majd jön az irodavezető „sakkozása” és pult alól kapsz néhány nevet és telefonszámot, ami egy beépített emberé vagy egy családtagé. Ez pszichológiailag azért fontos, mert az ügyfélnek éreznie kell, a vele való törődést, hiszen fizetett! Az irodavezető pedig alig várja a következő ügyfelet, hogy be tudjon már mutatni neked egy valódi társkeresőt.

·        És itt jön a következő buktató, ha pl.a várakozó hölgy 50-es, és a várva várt új beregisztráló férfi 35 éves! No, ez a baromi ciki, mert nem mondhatod a pasinak, hogy várjon még 30 évet, a csajszi, pedig ne öregedjen tovább! És ezzel elkezdődnek a nagy átverések! Ezt hívják az adatbázis feltöltésének, ami nagyon hosszú folyamat, és amit nyilván nem kötnek az orrodra.

·        Ha nem figyelsz, vagy szemérmeskedsz és nagyvonalúan kiengeded a kezedből az irányítást, bizony a pénzedért kapsz egy nagy semmit!

·        A csillogó, jó hírű név sem garancia, nézz körül, ne dőlj be a praktikáknak, és ne hagyd magad félre vezetni!

Vedd észre, hogy ha nem engednek belenézni a „pakliba”!  Szerinted mekkora esélyed van „bekötött szemmel” párt találni?

 

A jó és korrekt társkeresők honlapjai átláthatóak, rengeteg  lehetőséget, információt tartalmaznak, a központ és az irodák munkaidőben, sőt az irodavezetők még azon túl is hívhatóak, vagyis biztonságot és segítséget adnak. Egyértelművé van téve az online, és az irodai szolgáltatás. Nálunk ingyenesen is működik a hatalmas online rész, ami mindenki számára elérhető és mellette működünk mi, az irodák, az igényesebb, személyesebb, hagyományos regisztrációval. Tehát már otthonról bárki beléphet hozzánk, és ingyen is megnézheti a lehetőségek egy részét.

Kedves olvasó, ha ezek a feltételek nincsenek, veszélyes vizekre evezel!

 

Ha tetszett, kövess, oszd meg, vagy szólj hozzá! Érdekel a véleményed!

 

 Folytatás pár nap múlva:  Kik jönnek a társkereső irodába?

Ehhez néhány jó tanács: óvatosan kezeld, ha…!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valakikell.blog.hu/api/trackback/id/tr6512499379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása